Opisz swojego boxa ! |
Autor |
Wiadomość |
agness107
Gość
|
Wysłany: 2005-10-05, 10:27 mój bokserek
|
|
|
:mrgreen: Witam chciałabym wam opisac mojego kochanego pupila 12 tygodniowego bokserka Azbesta jest kochanym psiakiem i uwielbia moja 18 miesieczna córeczke nawzajem sobie dokuczaja a jak wychodze z nim na spacer i z moja córka w wózku to zawsze mi obgryza przednie koła warczac i szczekajac smiesznie to wyglada jest strasznym pieszczochem :lol: kupiłam go od ludzi którzy niezbyt dobrze go traktowali był strasznie chudy przestraszony płochliwy ale juz sie przyzwyczaił do nas i nie odstepuje nas na krok nawet spi z nami kocha sie bawic a my to z przyjemnoscia z nim robimy moja córka go głaszcze i całuje ten ja za to lize i pilnuje jak spi w łózeczku nie da nikomu podejsc kocham tego psiaka zawsze chciałam miec takiego ale teraz sobie pozwoliłam na niego poniewaz chcem aby moja córka wychowywała sie z pieskiem ja tak tez byłam wychowana pozdrawiam wszystkich bokseromaniaków i polecam ta rase jest najkochansza i najlepsza :D |
|
|
|
 |
xtc
Administrator

|
Wysłany: 2005-10-05, 18:24
|
|
|
hej,
witaj na forum i oczywiście dzięki za info o Twoim bokserku....
pozdrowienia dla Azbesta |
|
|
|
 |
Grzechowiak
ojo
|
Wysłany: 2006-03-05, 23:39
|
|
|
Ja mam boksera Taffiego/pręgowany/, jest super, śpi z nami w łóżku, wszyscy go całują i przytulają, to jest moje 4 dziecko ciepłe miękkie i kochane, Wszyscy uwielbiają mojego boxia |
|
|
|
 |
Mona28
|
Wysłany: 2006-04-03, 14:46
|
|
|
Czesć wszystkim jestem pierwszy raz na formum mam 2,5 letniego boksera Daytona. jest kochany jednak mam z nim ogromny problem jak gdzieś wychodzimy (najczęściej rano do pracy, poniewaz nie jest zostawiany po południu sam w domu bo jest to niemożliwe przez jego szczekanie) ogropnie szczeka przez jakś godzinę, drapie w drzwi. Nie wiem co z tym fantem zrobic. jest to naprawde ogromny problem, ponieważ mieszkam w bloku i sąsiedzi sie krzywo patrzą. W listopadzie urodzi sie Nasze dziecko i niestety popołudniowe spacery z dzieckiem muszą sie odbywać ,a pies bedzie musiał wówczas siedzieć w domu. czy przeżyliscie to samo i jakie macie rady. czy pies kiedykolwiek z tego fatalnego nawyku wyrośnie???? |
|
|
|
 |
Ewa Pabich
Ewa

|
Wysłany: 2006-04-04, 13:09
|
|
|
Mój kastor jest dla mnie najwspanialszym psem na świecie !!!!!! Jest żółty z białymi dodatkami. Urwis jakich mało ale i tak kochamy go bardzo mocno. Uwielbia z nami spać i przytulac się. W łózku oczywiście on zajmuje najwięcej miejsca. Uczestniczy teraz w szkoleniu posłuszeństwa (drugi raz ). Wiecej dowiecie sie z moich postów.
pozdrawiamy |
|
|
|
 |
malenka:)brytan
|
Wysłany: 2006-08-21, 21:44
|
|
|
Witam,
moj BRYTAN ma prawie 2 lat i jest cudownym psiakiem. kiedys niesadzilam ze pies moze tyle dla mnie znaczyc ale od kad sie pojawil juz niemoge sobie wyobrazic zycia bez niego. jest taki kochany. boksery to naprawde swietna rasa !!! pozdrawiam |
|
|
|
 |
Matylda
rozkręcam się

|
Wysłany: 2006-08-22, 12:11
|
|
|
Nie przejmuj się taka ich uroda ale na wszelki wypadek udaj się do wet żeby upewnić się czy nie ma pasożytów
Pozdrawiam |
_________________ http://fantoche.bloog.pl/
 |
|
|
|
 |
Joleta
|
Wysłany: 2006-10-23, 16:22
|
|
|
Mój Oskar ma 11 tygodni. Jest łagodnym, miłym i ufnym pieskiem. Uwielbia różne zabawy szczególnie zabawkami z pluszu. Ćwiczymy nawyki czystości i proste komendy z dobrym skutkiem... |
|
|
|
 |
yogi
yogi
|
Wysłany: 2007-02-25, 18:23
|
|
|
Dzisiaj kupilem boxiego suczke ma 12 tygodni jest zolta nie wiem jak go nazwac moze ktos podpowie. |
|
|
|
 |
Pastylka16
dopiero zaczynam

|
Wysłany: 2007-02-27, 13:45
|
|
|
Hej!! MAM 8 miesieczną boksserkę.. wabi się TeQuila.. wszytskiego sie szybko uczy jest kochana.. ale też zadziorna.. niekiedy mam przez nią siniaki.. ale to dlatego, że mnie iska.. ( broń Boże gryzie ) pozdrawiam wszystkich serdecznie!!
PICT0007.JPG Tutaj miała dopiero miesiąc.. aktualnych zdjęc .. niestety nie mam. |
 |
Plik ściągnięto 15940 raz(y) 3,86 KB |
|
|
|
|
 |
Joint
Joint
|
Wysłany: 2007-03-24, 16:58
|
|
|
A mój bokserek ma juz ponad 3 latka Choć i tak czasem (no dobra PRZEWAŻNIE ) zachowuje sie jakby byl szczeniaczkiem Taka już natura bokserków, że nigdy nie dorastają I za to je tak kochamy:) |
_________________ ZAPRASZAM na http://joincikowa-stronka.blog.onet.pl/ |
|
|
|
 |
maly_szaleniec
|
Wysłany: 2011-01-06, 19:32
|
|
|
czesc wszystkim ja mam dwie dziewczynki Tekila jest to ruda boksia, znajda ma ok 11 latek ale wcale nie czuje sie na tyle bo smiga precelki i wywija fikusy jak szczeniak a i jest z kopiowanym ogonem:) Saba jest z fundacji sos bokserom jest zolta w skarpetach i w krawatce bialej oczywiscie ADHD i ma ogon jest cudna
pozdrawiamy |
|
|
|
 |
xtc
Administrator

|
Wysłany: 2011-01-06, 22:25
|
|
|
maly_szaleniec napisał/a: | czesc wszystkim ja mam dwie dziewczynki Tekila jest to ruda boksia, znajda ma ok 11 latek ale wcale nie czuje sie na tyle bo smiga precelki i wywija fikusy jak szczeniak a i jest z kopiowanym ogonem:) Saba jest z fundacji sos bokserom jest zolta w skarpetach i w krawatce bialej oczywiscie ADHD i ma ogon jest cudna
pozdrawiamy |
Pochwal się fotkami jak masz. |
|
|
|
 |
maly_szaleniec
|
Wysłany: 2011-01-07, 17:40
|
|
|