GŁÓWNA / HISTORIA / MATYLDA / ROKSANA / GALERIA / BOKSER FORUM / KONTAKT / LINKI 
Bokser Forum Strona Główna Bokser Forum
Forum dyskusyjne o bokserach i dla bokserow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam serdecznie
Autor Wiadomość
dzana21 

Wysłany: 2006-08-02, 20:07   

witam emilko ja tez zawsze chciałam mieć takiego pieska i w końcu go mam nie musiałam przekonywac nikogo po prostu go kupiłam i postawiłam wszystkich domowników przed faktem dokonanym!! no ale... moze lepiej posłuchaj rodziców bo z tymi psiakami jest wiele problemów zdrowotnych kupujac psa tylko po to bo sie komus podoba jest bez sensu!! ja w cześniej nie miałam pojecia ze ta sa najwrazliwsze psy po prostu łapia wszystko (chodzi mi o choroby) Ja mam psiaka i juz na jegom leczenie wydałam i nadal wydaje ogromne sumy!!! ma problemy ze skora a lekarze tylko potrafia naciągać na kase!! Nie chce cie zniechecać ale powiem szczerze ze gdybym wcześniej wiedziała co mnie bedzie czekac to nie kupiła bym tego psa!! moze to być przykre co pisze ale miałam z nim powazny problem i byłam juz u kresu sił ale dzieki jednej osobie mój piesek stanał na nogi i juz mu lepiej . Moze rodzice maja racje ze niechce sie zgodzić na takiego psa?? co fakt to fakt sa to urocze psiaki i bardzo oddane swoim właściciela niemam lepszego przyjaciela niz on! :D lepiej przemyśl to sprawe Jesli chcesz wiedziec wiecej mozesz pisac do mnie na gg a na pewno odpisze Pozdrawiam :)

[ Dodano: 2006-08-02, 20:24 ]
Witam emilko chcesz mieć bokserka??a dlaczego akurat bokserka?? tylko po to ze sa śliczne ja sa małe?? musisz wiedziec ze te psiaki sa bardzo wrazliwe na wszystko chodzi mi o choroby bo łapia prawie wszystko!! wiem cos o tym bo sama ma psa tej rasy i non stop jest na coś chory a w dodatku jest alergikiem i leczenie takiego psa jest bardzo kosztowne Ale nie wydam go nikomu bo bardzogo kocham!! szczerze ci powiem ze lepiej sie zastanow i nie naciagaj rodziców na takiego psiaka bo gdybym ja w czesniej wiedziała wiecej na temat tej rasy to chyba bym sie raczej nie zdecydowała !! moze to jest przykre ale prawdziwe :( wydaje spore kwoty na leczenie!!!! pozdrawiam jesli chcesz wiedziec wiecej to mozesz pisac do mnie na gg a na pewno odpisze :D

Matylda 
rozkręcam się

Wysłany: 2006-08-03, 10:59   

Tak nie do końca się z tobą zgodzę dziana 21. nie wszystkie boksery łapią choroby. Trzeba tylko dokładnie obejrzeć psiaka przy kupnie czy nie ma widocznych obiawów grzybicy czy parchów bo zdarza się i tak że właściciel (hodowca) próbuje pozbyć się chorych szczeniaków za małą kwotę lub większą wciska nieświadomemu kupującemu. Ja uważam że boksie są najwspanialsze i ich miłość wynagradza wszystko. Ja nie żałuję że je mam są tak kochane że warto. Dzięki tym psom moje życie ma jakiś sens. Pozatym nie uważam że są piękne tylko jako szczeniaki bo są urocze jako starsze psy. I właśnie wzasadzie to prawie czały czas wyglądają jak szczeniaki. Ja uratowałam życie swojemu psu wykszeszając ostatni grosz z kieszeni ale warto było. I może nie uwieżycie ale ona jest nam wdzięczna za to i każdego dnia cieszy się tym życiem i to tak raduje moje serce. Wcale nie żałuję tych pieniędzy gdyby byla taka sytuacja napewno zrobiłabym to samo zamiast uśpić psa.

Ol@ 

Wysłany: 2006-08-12, 11:47   

Witam! jestem Ola mam 7 letniego boksera Mordkę,z którym pisałam już wcześniej na innym forum o bokserach, a teraz nie wiem co się z nim stało... Jest to najcudowniejsza rasa na świecie, która potrzebuje dużo ruchu,a w zamian za opiekę odwdzięczy się miłością, przywiązaniem, i tańcem pupy na każde powitanie:) Moja Morda przypomina mi troszkę kota, bo jest tak bardzo rozpuszcony, ze rzadko kiedy kogoś słucha, i często chodzi swoim ściezkami....Jest najkochańszym rozrabiaką :wink: i zgodzę się ze stwierdzeniem, ze one całe życie wygladają jak szczeniaki, mało tego nawet się tak zachowują :P

malenka:)brytan 

Wysłany: 2006-08-20, 21:01   

Witam :) ja swojego towarzysz dostalam na gwiazdke od mojego chlopaka. na poczatku rodzice wogole sie na niego niechcieli zgodzic ale gdy zobaczyli pieknego pregowanego bokserka, ktory goni za swoim ogonkiem zmieklo im serce. teraz moj BRYTANEK ma prawie 2 lata i wciaz jest taki slodki jak zaraz gdy go przywiezlismy. jednak mam problem z karmieniem go. je bardzo duzo ale nic nie tyje:( jest chudy co mam robic ??? gg 9636298

moniczka2124 
mam szczeniaczka

Wysłany: 2006-10-09, 10:25   brytanek

witam wszystkich mój brytanek jest u nas od wczoraj :lol: jakie to piekne i madre zwierze własciciel powiedzial ze to mieszaniec boxera z kundlem ale to nie prawda on jest identyczny jak zula maguli ma piekny czarny pyszczek i maż kawy z mlekiem pozdrawiam wszystkich boxeromaniaków

Joleta 

Wysłany: 2006-10-23, 17:13   

Witam serdecznie. :) Od miesiąca mam bokserka. Wabi się Oskar i liczy sobie 11 tygodni.
Jestem w nim po uszy zakochana. Nie mam żadnego doświadczenia w opiece nad bokserami. Cieszę sie, że odkryłam to forum.
Wszystkich cieplutko pozdrawiam.

zulus 
FOX-BOX

Wysłany: 2007-01-09, 20:34   Witam

Witam Was bardzo serdecznie!!! Od 2 lat jestem szczęsliwą właściecielką boksera pręguska Zulusa"koniec kłopotów" .Nie będę pisać że jest on ukochnym,miłym i naj naj -bo kto ma boksia ,to wie że,to jest najcudowniejsza rasa :D Ale od 3 tygodni zawitała do nas sunia Jessy"Madison" ma 2 mieśiące jest też pręguską i najzabawniejszym szczeniakiem pod słońcem :twisted: Kocham boxery,a co moze być leprze od jednego boksera???Oczywiście dwa boksery :lol: Pozdrawiam wszystkich!!!

Zabcia 

Wysłany: 2007-01-12, 12:46   

Witam wszstkich "starych" i nowych forumowiczów ja mój tajfunek który jeszcze siedzi przy mamusi i oczekuje na to by wkońcu przybyć do mnie i wprowadzić troszkę życia i radości w naszą ponurą codzienność:)

dapi
dopiero zaczynam

Wysłany: 2007-01-24, 19:51   

Witam serdecznie
Od ponad dwóch lat jestem szczęśliwą przewodniczą 2i pół letniego boksera Nico, psiak niestety jest bez rodowodu.
latem ubiegłego roku ukończyliśmy w oceną dobrą kurs PT, teraz kontynuujemy obronę.
Nico to żywy i kochany pies, z masą szalonych pomysłów, ogromnym temperamentem i energią.
http://img.newtone.ca/The...pict00684ti.jpg
http://img.newtone.ca/The...pict00052ut.jpg

słowo od admina:

linki podane wyżej niestety nie działają, proszę nie naciskać :)
Ostatnio zmieniony przez Matylda 2009-08-22, 16:19, w całości zmieniany 1 raz  

Joint 
Joint

Wysłany: 2007-03-23, 16:32   

Witam wszystkich wielbicieli bokserków :)

daga

Wysłany: 2009-09-12, 22:57   

witam wszystkich bokseromaniaków :-) od 3 tyg jestem włascicielką 10tygodniowej bokserki Luny. Pozdrawiam

Matylda 
rozkręcam się

Wysłany: 2009-09-14, 11:51   

Witamy serdecznie :)
Zachęcam do publikacji zdjęcia Luny:)

Pozdrawiamy

uli 
uli

Wysłany: 2009-09-29, 21:45   

Witam serdecznie wszystkich miłośników bokserów są to wspaniałe psy. Straciłam niedawno swoją sunie niestety rak był silniejszy chociaż miała zaledwie 6 lat dała nam bardzo dużo radości i pozostawiła po sobie pustkę. Brakuje ciągłego utykannia się na piłkach, linkach, kółkach i innych jej ulubionych zabawkach. Myślalam że już nie zdecyduje się na psa z uwagi na to, że mieszkam w blokach niestety tak mi jej brakuje że właśnie postanowiłam i zdecydowałam się na kolejnego boksia.

Odpowiedz do tematu