GŁÓWNA / HISTORIA / MATYLDA / ROKSANA / GALERIA / BOKSER FORUM / KONTAKT / LINKI 
Bokser Forum Strona Główna Bokser Forum
Forum dyskusyjne o bokserach i dla bokserow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
choroby bokserów
Autor Wiadomość
iza6762404

Wysłany: 2006-05-02, 19:09   choroby bokserów

witam
mam straszny problem niedawno (3 tyg) moja suka była na spacerku i niefortunnie zwichneła sobie nadgarstek,po wizycie u weterynarza na zdjęciu nie stwierdzono żadnych zmian a jedynie stan zapalny w okolicach nadgarstka suczka jest trochę otyla już ją odchudzam ma 7 lat powiedzcie mi prosze jak jej pomóc i ja wyleczyc bo zastrzyki przeciw zapaleniom stawu nic nie dają a może potrzebny jest czas i jakieś witaminy tylko jakie? proszę bardzo o pomoc bo żal mi jej

[ Dodano: 2006-05-02, 19:11 ]
proszę o pomoc jak leczyć zwichniety nadgarsek u 7-letniego otyłego boksera

Matylda 
rozkręcam się

Wysłany: 2006-05-07, 16:00   

jak już wcześniej wspominaliśmy nie jesteśmy specjalistami a jedynie właścicielami i nie udzielamy żadnych porad weterynaryjnych dla dobra waszych pociech. Na stronie są linki między innymi do internetowych porad weterynaryjnych. Zaglądajcie tam a może znajdziecie odpowiedz na nurtujące was pytania i problemy. Pozdrawiam i życzę zdrowia wszystkim waszym pociechom:)

nikosia08

Wysłany: 2009-09-15, 13:13   nie wiem co mam robić !!!!

witajcie ...moze ktoś mi pomoże mam bokserka ..ma 10 lat ...siusia w domu ...rozrabia ...liże ściane ... podarł kanape ...ale to w przeciągu pół roku ..nigdy takich rzeczy nie robił !!!!!
byłam u lekarza ...zdrowy jest ...krew mocz mu robili potem USG .... zaszczyki ...kroplówki ..witaminy i nic ....:-((((( pomocy ....jak ktoś coś wie na ten temat prosze o kontakt gg 2182632 lub odp na ten temat na forum ...... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Matylda 
rozkręcam się

Wysłany: 2009-09-16, 12:41   

Może mu się nudzi, a może ma alergię, a może czymś się zatruł ciężko coś powiedzieć nie znając dokładnie pieska i okoliczności. Ja bym poradziła udać się na konsultację do Sggw w Warszawie, może do psiego psychologa (wiem, że w Polsce to już jest i że sporo ludzi korzysta) jednak jak wszystko w Polsce dla naszych pupili jest prywatne a co za tym idzie drogie, jednak czasem warto odżałować te pieniądze bo przecież boksie to nasi członkowie rodziny kochamy i poświęcamy się dla nich tak jak one dają nam tą bezgraniczną miłość i oddanie :grin:

Odpowiedz do tematu